Werken als werkvoorbereider

De mogelijkheid om te blijven leren én door te groeien? Als werkvoorbereider word je opgevangen in een hecht team waar je deze kans krijgt.

Wat ga je doen?

Wij voeren mooie klussen uit in de meet- en regeltechniek waar je bij ons op de vestiging alle gescoorde projecten op de juiste manier overdraag naar onze monteurs. Bovendien zal je op locatie komen om de installaties te onderzoeken om vervolgens de monteurs op de juiste weg te helpen. Als je ervoor open staat mag je zelfs mee naar klussen in het buitenland!

Vincent:

“CODU Automatisering geeft de mogelijkheden om iedereen te door te groeien in de werkvoorbereiding. Zo kunnen nieuwe talenten beginnen bij de kleinere gemakkelijke projecten en kunnen de ervaren mensen ook naar locatie om de installaties te onderzoeken. Bovendien kunnen de nieuwe talenten ook mee om zo kennis te maken met het prachtige vak.”

Groei door!

Wil je doorgroeien van sales engineer naar een combinatierol van werkvoorbereider? Bij ons krijg je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen. Dit doen we door het aanbieden van cursussen en opleidingen passend bij jouw functie. Waar CODU Automatisering groeit kan jij ook meegroeien in jouw functie!

We vertellen je graag nog véél meer! Laten we eens een bakkie doen!

Of hebben we jou overtuigd?Solliciteer dan direct!