Daarom wil je bij ons komen werken

Wil jij de mogelijkheid om te blijven leren én door te groeien? Bij ons word je opgevangen in een hecht team waar je deze kans krijgt.

Lol op de werkvloer

Bij CODU Automatisering weten we dat lol op de werkvloer van levensbelang is! We zijn serieus over ons werk, maar we nemen onszelf niet té serieus. We houden van lachen en grappen met elkaar maken. Kom bij ons werken en ontdek waarom we zeggen: “Met een lach op ons gezicht, verzetten we bergen werk!”

Jezelf kunnen ontwikkelen in een jong team

Bij CODU Automatisering krijg je voldoende ruimte om jezelf te ontwikkelen. We bieden de mogelijkheid verschillende opleidingstrajecten en cursussen aan te gaan om zo het maximale uit jezelf te kunnen halen. Bovendien kan je bij CODU Automatisering een werken/leren-traject aangaan.

Als je bij CODU Automatisering aan de slag gaat kom je te werken in een jong team waar de leeftijd tussen de 20 en 30 jaar ligt.

Edgar

“CODU Automatisering geeft mij de mogelijkheid om door te groei van monteur meet- en regeltechniek naar eplan engineer. Het is fijn dat deze doorgroeimogelijkheden aangeboden worden.”

Onze cultuur

Jezelf ontwikkelen

Bij ons krijg je mogelijk om jezelf te ontwikkelen. Dit doen we aan de hand van opleidingstrajecten en cursussen.

Op je plek voelen

Dat jij je op je plek voelt is het allerbelangrijkste voor ons. Daar zullen we dan ook alles aan doen!

Gepassioneerde vakidioten

Je komt terecht bij een club waar vakmanschap voorop staat. En we helpen elkaar daarbij als het nodig is.

Dit krijg je altijd van ons

Kennismaken of direct solliciteren? We staan voor beide open!