Werken als eplan engineer

De mogelijkheid om te blijven leren én door te groeien? Als eplan engineer word je opgevangen in een hecht team waar je deze kans krijgt.

Wat ga je doen?

Wij voeren mooie klussen uit in de meet- en regeltechniek waar je bij ons op de vestiging in overleg met de werkvoorbereider het tekenwerk voor nieuwe panelen en/of ombouwen op de juiste manier engineert. Indien tekenwerk niet geheel duidelijk is zal er een nulpuntsmeting geraeliseerd moeten worden. Zo gaat een ervaren engineer collega met jou mee naar de installatie om het te onderzoeken en het tekenwerk 1:1 te krijgen zoals werkelijkheid is gerealiseerd. Als je ervoor open staat mag je zelfs mee naar klussen in het buitenland!

Edgar:

“CODU Automatisering geeft mij de mogelijkheid om door te groei van monteur meet- en regeltechniek naar technisch tekenaar. Het is fijn dat deze doorgroeimogelijkheden aangeboden worden.”

Groei door!

Wil je doorgroeien van eplan engineer naar het opzetten van je eigen afdeling engineers of het oppakken van werkvoorbereidender taken? Bij ons krijg je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen. Dit doen we door het aanbieden van cursussen en opleidingen passend bij jouw functie. Waar CODU Automatisering groeit kan jij ook meegroeien in jouw functie!

We vertellen je graag nog véél meer! Laten we eens een bakkie doen!

Of hebben we jou overtuigd?Solliciteer dan direct!