Bbl-traject in de techniek

Bij ons heb je de mogelijkheid om deel te nemen aan een bbl-traject in de spannende wereld van techniek. Als je geïnteresseerd bent in een praktijkgerichte aanpak, het opdoen van waardevolle werkervaring terwijl je je opleiding volgt en ook nog eens een mooi salaris wilt verdienen, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Tijdens het bbl-traject zul je werken en leren combineren, waarbij je de kans krijgt om in de praktijk te ervaren hoe meet- en regeltechniek wordt toegepast in diverse omgevingen binnen de utiliteitsbouw, maritieme- en industriële sector. Werkzaamheden vinden plaats in Nederland, maar als je ervoor openstaat mag je ook naar klussen in het buitenland! En het mooiste van dit alles? Wij betalen jouw opleiding!

Maar leren doe je natuurlijk niet alleen

Bij ons bbl-traject sta je er niet alleen voor. Onze ervaren, maar vooral leuke collega’s staan klaar om je het vak van meet- en regeltechniek te leren en je te begeleiden tijdens je leerproces. Of je nu vragen hebt over specifieke technieken, het gebruik van apparatuur of de toepassing van meet- en regelsystemen, je kunt met al je vragen bij hun terecht.

Ricky

“CODU Automatisering geeft mij de mogelijkheid om door te groei van paneelbouwmonteur meet- en regeltechniek naar eerste monteur werkplaats. Het is fijn dat deze doorgroeimogelijkheden aangeboden worden.”

Ontdek de grenzeloze groeikansen na het bbl-traject!

Na het succesvol afronden van het bbl-traject, openen zich talloze groeimogelijkheden voor jou. Je hebt een solide basis gelegd en waardevolle praktijkervaring opgedaan, wat je een voorsprong geeft in het werkveld. Met je nieuwe vaardigheden en kennis ben je goed uitgerust om aan de slag te gaan als een bekwame monteur in de meet- en regeltechniek.

We vertellen je graag nog véél meer! Laten we eens een bakkie doen!

Of hebben we jou overtuigd?Solliciteer dan direct!